Wie zijn we..

IK ben Andrea Jongman en woon Julianadorp Noord-Holland  

We hebben een gezellige cattery, waar plezier, gezondheid en liefde voor de katten het belangrijkste zijn.

 

Wij hebben 7 Noorse boskatten te weten  Faye, Tyara, Amica Hippy en Ella. En onze twee kerels Willis en Karkamel. De kittens groeien op binnen het gezin met drie kinderen.

 

Onze eerste Noor was Norderlight, Nordy, zij is in 2009 bij ons komen wonen. helaas hebben wij veel te vroeg afscheid van haar moeten nemen. Wij hebben veel plezier aan haar beleeft  en zij heeft ons laten zien wat het is om een Noorse Boskat in huis te hebben en dus ook aangestoken met het Norenvirus. Zij blijft voor altijd in ons hart.(zie de memoriam pagina)

Cattery nieuws:

Wij hebben kittens, voor meer informatie kunt u mailen naar info@willands.nl

Faye is in april 2010 bij ons komen wonen, zij is een prachtige black tortie met een klein beetje wit. Faye is een rustige poes en het prachtige typische Tortiekarakter en heel intelligent.

 

Tyara is 3 december 2010 bij ons komen wonen en is een blue/white tortie met een prachtige creme streep op haar neusje.Wanneer ze kittens heeft is het voor andere katten behalve de Noor, en honden oppassen geblazen want dan ontwikkeld ze zich als een ware "Foe-Yong-Hai"poes zoals wij altijd zeggen. Overigens als zij vind dat er ergens "ingegrepen"moet worden zal ze ondanks haar kleine postuur niet nalaten.

 

Ella is op 4 mei 2012 geboren uit het nestje van Tyara en Amicus mild one, wij hebben haar gehouden omdat ze een prachtige tortie is met veel wit en omdat ze het mooie karakter van beide ouders heeft. Ella is dan ook een hele lieve en aanwezige poes geworden die zeer betrokken is bij alles wat er gebeurt hier en het oude oerinstinkt heeft, toen er kittens waren kon ze niet wachten om met ze te gaan spelen. Als ze zelf kittens heeft worden die met de redelijke strakke hand opgevoed door moeders Ella vind dat zij zich goed moeten kunnen redden en zo voed ze ze dan ook op:)

 

Amica is in juli 2012 bij ons komen wonen. Amica is een zachtaardige poes die alles goed vind maar vooral haar eigen onzin die ze uithaalt:) Als ze kittens heeft is ze zeer zorgzaam

 

Hippy is een tortie poes wit met black tabby en rood zij is heel lief een aanhankelijk een echte knuffelkont.Zij is een kind van Faye en Willis.

 

Willis is een prachtige kater black tabby met wit. Zeer aanhankelijk en een echte knuffeldoos, gelukkig geeft hij deze fijne karaktereigenschap  tot nu toe altijd door aan zijn kittens.

 

Karkamel is onze tweede kater die we gehouden hebben uit een nestje vanAmica. Karkamel is een lieve goedzak die voorlopig lekker buiten mag en fijn vogeltjes en alles wat leeft buiten:) vangt. Hij is gecastreerd.

 

Ons streven is om een zo puur mogelijke Noorse boskat te fokken, zoals  hij van nature hoort te zijn, met een mooi lief en ontdeugend karakter. De kleur vinden wij niet belangrijk, belangerijk vinden wij dat het een fijne huisgenoot is waar u veel plezier aan beleeft. 

 

Wij werken met een contract en de kittens krijgen hun eerste enting vanaf 12 weken, zie bijgaande link.

Op deze foto is Alaya ongeveer 1,5 jaar oud.

Regine, bedankt voor deze mooie foto!

Willands Boris

Willands Boris, inmiddels 1 jaar oud, hij groeit fantastisch en heeft een superlief karakter en heel apart:hij mag graag in de douche zijn:)

Willands Zoe

Op deze foto is Zoe ongeveer 1,5 jaar oud.

Bedankt Eva voor deze mooie foto!

Willands© 2011 • Privacy Policy • Terms of Use